Shenzhen KAZ Circuit Co. , Ltd

 

Één Sourcing van de van Einde dienst-PCB & Component & PCB-Assemblage

-Verleen technieksteun

Thuis
Over ons
PCB-de Diensten
Materiaal
PCB-Mogelijkheden
Kwaliteitsborging
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Steekproevenelektronische gedrukte kringsraad

Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte

PCB-Certificatie
China Shenzhen KAZ Circuit Co., Ltd certificaten
China Shenzhen KAZ Circuit Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn zeer tevreden met u kerels. De snelle reactie, professioneel techniekteam, snelle levering, goede kwaliteit… allen is aardig. Ik ben zeker wij veel meer zaken in de toekomst kunnen hebben.

—— Kevin Kinder

De Beëindigenklanten werden tevredengesteld met de kwaliteit, dat ik in de afgelopen jaren. U aan mijn andere vrienden hebben geadviseerd die behoeften in PCBA hebben.

—— Scherpe Mariusz

Dank voor hulp mijn kleine onderneming groeit stap voor stap, voor prototypen aan klein, middelgroot & zullen de grote orden, u op om het even welk ogenblik mijn eerste keus voor PCB zijn.

—— Adam Burridge

De goede prijs, de het snelle lood en levertijd, het verschepen kosten zijn vrij goed! Ons bedrijf is tevreden met uw goede dienst voor de laatste 4 jaar!

—— Luboš Herceghová

De goede middag van Hello. Ik ontving 80 PCs-PCB. Dank u. Ik houd zo van veel dat. Dat is goede kwaliteit, aardige kleur. Pls behandelt resterende 80 PCs-PCB. Dank u. Heb een aardige dag. :)

—— Alice Yoon

Ik ben nu Online Praatje

elektronische gedrukte kringsraad

  • elektronische gedrukte kringsraad

1. Inleiding

 

Een gedrukte kringsraad is een belangrijke elektronische component, een steun voor elektronische componenten, en een drager voor elektroverbinding van elektronische componenten. _omdat het maken door elektronisch druk, het roepen een „druk“ kringraad.

 

 

2. Specificatie

Materiaal FR4; Megtron; Arlon; Nelco
Laag 2-20L
Koper 0.5-3oz
Oppervlaktebehandeling HASL; ENIG
Soldermask Zwart; Rood; Groen; Wit
Silkscreen Zwart wit,
Raadsdikte 1.6mm
   

 

 

3.Process

Het openen - Binnenlaag - laminering-boring-dalend koper-lijn- elektrisch diagram-ets-weerstandslassen -karakter-neveltin (of onderdompelingsgoud) - gesneden 锣 rand-v (een deel van PCB is niet nodig)-vliegtest-vacuüm verpakking

 

 

4. Kenmerken

_PCBs worden meer wijd gebruiken omdat ZIJ hebben veel uniek voordeel, zoals schetsen hieronder.
Kan hoog zijn - dichtheid. Voor decennia, de hoogte - de dichtheid van gedrukte raad is met de integratie van geïntegreerde schakelingen en vooruitgang in het opzetten van technologie gegroeid.


1.High betrouwbaarheid. Door een reeks inspecties, tests en verouderende tests, kan PCB betrouwbaar voor een lange periode van tijd (gewoonlijk 20 jaar) worden in werking gesteld.
Designability. Voor de diverse prestaties van PCB (elektro, fysiek, chemisch, mechanisch, enz.), kan het ontwerp van gedrukte raad door ontwerpnormalisatie en normalisatie, met kort tijd en hoog rendement worden gerealiseerd.


2.Productivity. _met modern beheer, het kunnen standaardiseren, schaal (kwantificeren), automatiseren en ander productie, en ver*zekeren productkwaliteitconsistentie.


3.Testability. Vastgelegde vrij volledige testmethodes, testnormen, diverse testmateriaal en instrumenten om PCB-productkwalificatie en levensduur te ontdekken en te identificeren.


4. Assemblyability. PCB-de producten niet alleen vergemakkelijken de gestandaardiseerde assemblage van diverse componenten, maar ook kunnen geautomatiseerde, op grote schaal zijn massaproduktie. Tegelijkertijd, kunnen de PCB en diverse componenten van de componentenassemblage worden geassembleerd om grotere componenten en systemen tot de volledige machine te vormen.


5. Houdbaarheid. Aangezien PCB-de producten en diverse componenten van de componentenassemblage in een gestandaardiseerde ontwerp en een schaal worden geproduceerd, zijn deze componenten ook gestandaardiseerd. Daarom zodra het systeem ontbreekt, kan het snel, gemakshalve en buigzaam worden vervangen, en het systeem kan snel worden hersteld. _natuurlijk, u kunnen zeggen meer over het. Zoals miniaturisatie en gewichtsvermindering van het systeem, de transmissie van het hoge snelheidssignaal, en dergelijke.

 

 

elektronische gedrukte kringsraad Steekproefinleiding

Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte

China Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte leverancier
Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte leverancier Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte leverancier Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte leverancier Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte leverancier

Grote Afbeelding :  Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: KAZ
Certificering: ISO9001, UL, RoHS
Modelnummer: PCB-s-2l-01616

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: 1
Verpakking Details: vacuüm
Levertijd: 5~7
Levering vermogen: 20000 sq.m/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
lagen: 4 Materiaal: Fr-4
Koper: 1 oz Dikte: 1.6mm
oppervlak: HASL LF Maat: 152*106mm
Hoog licht:

electronics circuit board

,

rigid flex circuit board

Dit is een PCB met 4 van Elektronische Gedrukte Kringslagen Raad 1.6mm HASL LF de Witte Soldmask-Zwarte silkscreen

 

 

Meer Details voor deze Raad van de 4 Lagen Elektronische Gedrukte Kring 1.6mm de Witte Soldmask Zwarte van HASL LF silkscreen

 

  • 4 lagen
  • Fr-4
  • Loodvrije HASL
  • 1.6mm
  • 1 oz koper
  • Witte soldmask
  • De zwarte silkscreen
  • IPC Klasse 2
  • Grootte: 152*106mm/1 OMHOOG

 

Meer photoes voor deze Raad van de 4 Lagen Elektronische Gedrukte Kring 1.6mm de Witte Soldmask Zwarte van HASL LF silkscreen

 

 

 

 

 

Het witte Koper van de de Kringsraad 1oz van Soldmask Stijve Flex 1.6mm Diktehasl LF Oppervlakte 0

 

Contactgegevens
Shenzhen KAZ Circuit Co., Ltd

Contactpersoon: stacey

Tel.: +8613392447006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)